Pusse Opp Bad Skien - Vi Står Klare Til å Hjelp Deg

Motta tilbud – Raskt og enkelt. Kontakt Oss!

Skjemaet tar under 30 sekunder å fylle ut

Fra Forespørsel til et fullført VVS oppdrag

Forespørsel

Fortell oss hva du trenger hjelp til gjennom vårt enkle forespørselsskjema.

Personlig Tilbud

Vi diskuterer dine behov og utformer et tilpasset tilbud, helt uten kostnad.

Utførelse

Vi fullfører oppdraget effektivt, med fokus på dine tidsrammer og preferanser.

Pusse opp bad i Skien – Hvordan vår prosess er

Vi blir ofte spurt om stegene som går inn i et vellykket prosjekt for oppussing av bad. Nedenfor har vi tatt for oss tre temaer: baddesign, tillatelser for bad, og planlegging og gjennomføring av en vellykket oppussing av badet.

Pusse opp bad Skien

Prosess For å Pusse Opp Bad

Hver baderomsoppussing i Skien er unik, men å navigere prosessen fra den innledende befaringen til oppstart av arbeidet fungerer ikke uten en generell struktur. Vårt interne team av rørleggere, baderom designere og interiørdesignere har utviklet og fortsetter å forfine vår prosess. De generelle stegene er skissert nedenfor:

Innledende Befaring:

Dette møtet i hjemmet ditt er kritisk for at baderomsoppussingen skal komme godt i gang. Å møte deg i rommet og ha en åpen samtale lar oss forstå dine behov og visjon for det nye rommet. Problemer med ditt nåværende bad er like viktig for oss å forstå. Vi vil komme med en liste over spørsmål for å hjelpe med å organisere tanker, men møtet bør være uformelt og samtalebasert.

Skjematisk Design på Badet:

Vi vil bruke våre tidligere samtaler og målinger til å sette sammen en presentasjon av hvordan ditt nye bad kan bli. Vanligvis vil det være flere alternativer, og vår presentasjon er skreddersydd dine preferanser for format. Typisk vil vi bruke en kombinasjon av 3D-gjengivelser, 2D-planer og opphøyninger, og et storyboard for avslutningskonsepter.

Skjematisk Design på Badet

Revisjoner av Skjematisk Design:

Du vil komme fra møtet om det skjematiske baddesignet med mye å tenke på. Vanligvis gir våre kunder oss tilbakemelding innen en uke som lar oss jobbe mot en endelig skjematisk plan. Vi kombinerer elementer fra to eller tre alternativer som ble presentert i det første møtet for å komme frem til en endelig skjematisk (eller konseptuell) plan.

Gjennomgang med Fagfolk:

Når du har godkjent det skjematiske designet, vil vi planlegge en gjennomgang med våre fagpartnere i Skien. Vi vil tilbringe en god del av dagen i huset ditt i møte med rørleggere, elektrikere, ingeniører og andre. Disse vil være håndverkerne som jobber med prosjektet ditt, og det er viktig at vi kommuniserer godt i en tidlig fase. Deres tilbakemelding vil også tillate oss å utvikle nøyaktig prising.

Valg av Detaljer:

Vi har nå en god ide om din estetikk og vil sannsynligvis ha planlagt badets detaljer og farger i grove trekk. Det er på tide å begynne å velge, prise og dokumentere nøyaktig hva som skal brukes i hver seksjon av badet. Vi vil hjelpe deg med å prioritere utvalg etter leveringstid og koble deg til eventuelle showrom du er interessert i å besøke. Mange av våre kunder finaliserer alle eller de fleste av sine valg i våre kontorer, og vi prøver å samle dine valg til noen få gode. Andre foretrekker å bruke tid på å besøke leverandører av fliser, benkeplater og inventar med hvem vi har eksisterende relasjoner og forhandlede rabatter.

Konstruksjonsdokumenter:

Når avslutningene er valgt, vil planene bli brakt til et nivå som er nødvendig for å kommunisere designintensjonen til byggeteamet. Selv om noen av disse tegningene er kjedelige og tekniske, er andre elementer kritiske for å sikre at det endelige produktet er raffinert og detaljert. Vi trenger dine innspill fra tid til annen, men ballen er stort sett på vår banehalvdel på dette punktet.

Oppussingstillatelse i Skien

Etter at designet er ferdig og før bygging av et bad kan starte, kan det hende at byggetillatelse kreves, dette reguleres bygningsloven. Selv om mange firmaer ikke innhenter tillatelser for mindre jobber, er det nesten alltid en god idé. Det gir både huseieren og entreprenøren ro i sinnet ved å vite at jobben vil bli inspisert av en kunnskapsrik tredjepart.

Så lenge ombyggingen ikke er en del av en tilbygg eller større hjemmeombygging, håndteres prosessen vanligvis personlig som en «walk-through»-tillatelse. I Skien kommune kreves det ofte ikke byggetillatelse for å pusse opp bad.

Planlegging og Utførelse av en Baderoms Oppussing i Skien

pusset opp bad i skien

En problemfri oppussing av bad i Skien skjer ikke ved en tilfeldighet. Snarere er det en nøye koreografert og nøysomt planlagt rekke trinn som bør koordineres uker i forveien. Våre baderomsdesignere koordinerer med våre interne tømrere så snart den endelige planen er avtalt og vi har mottatt en signert byggekontrakt og depositum. Forberedelsene begynner som følger:

Bestilling:

Vi identifiserer elementer med lengst leveringstid. Typisk er dette baderomsskap og vinduer og dører (mer eller mindre åtte uker for begge). Imidlertid kan fliser og spesialartikler også ta overraskende lang tid å ankomme. Når vi har identifisert flaskehalser, kan vi prioritere.

Planlegging:

Når vi har en god forståelse av ankomstdatoene for materialer, møtes baddesigneren med vårt interne byggteam for å gjennomgå prosjektet. Det er flere deler til møtet: Plangjennomgang: Å ha et ekstra sett øyne på planene før badoppussingsarbeidet begynner, gjør ofte at vi kan forberede oss på potensielle flaskehalser og oppdage problemer på forhånd. Alle er på samme side før renoveringen begynner. Bygging av en byggekalender: Byggteamet lager en dag-for-dag kalender som deles med alle på teamet. Å pusse opp bad er en lineær prosess, og hvis visse milepæler ikke prioriteres, kan prosjektet forlenges i uker. Generelt er de kritiske milepælene inspeksjoner av lukking (for å tillate at undergulv, gips og vanntetting kan begynne), installasjon av vaskeskapsinnredning (for å tillate for malen til benkeplaten som vanligvis tar en uke mellom mal og installasjon) og installasjon av benkeplate (for å tillate at veggfliser og rørlegger- og elektriske avslutninger kan begynne).

Pre-konstruksjonsmøte:

Våre baddesignere og byggteam vil møte deg i huset ditt en til to uker før ombyggingen er planlagt å starte. Dette gjør at vi kan planlegge praktiske hensyn som et midlertidig bad under renovering, hvilke timer vi vil jobbe, og hvilke områder av huset vi kan bruke til å oppbevare materialer om nødvendig.

Tilpassing på Tempo:

Å ha baddesign og byggteam internt i Skien har mange fordeler. Imidlertid legger det også ansvaret direkte på oss for å sikre at prosessen er sømløs. På en typisk dag tar våre bygg- og designteam mellom ti og tjue telefonanrop, e-poster og tekstmeldinger med eksterne parter for å holde hjulene i gang. Forsyninger og avslutninger bestilles, spores, inspiseres, lagres og leveres. Handelspartnere planlegges, bekreftes, bekreftes på nytt og justeres basert på fremgang. Og selvfølgelig er det en åpen linje mellom baddesigneren eller arkitekten som spilte en kritisk rolle i begynnelsen og teamet som håndterer dag til dag i renoveringen. Gjennom prosessen vil kalenderen bli oppdatert, og du vil bli informert om eventuelle kritiske endringer eller justeringer.